SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Östra Torp GF

Sommarträning 2022

Den 16 maj öppnar vi upp för köp av Sommarkortet 2022. Kortet kostar 400 kr och du får då tillgång till alla våra pass under vecka 23-34. Priset gäller både medlemmar och icke medlemmar. Har du Årskort 2022 så ingår Sommarkort.

 

KÖP SOMMARKORT HÄR

 

Vill du träna enstaka pass så kostar det 50 kr per pass (betalas via swish på plats, innan passet kör igång). Swish-nummer 123 092 08 43, skriv träning i meddelande.

 

Sommarpassen ligger uppe i vårt bokningssystem. Medlemmar som tränat under våren bokar sig som vanligt och icke medlemmar skapar konto/inlogg till bokningssystem för att kunna boka sommarpass, se info under Motion-Gruppträning-Boka Pass här på hemsidan. 

 

VÄLKOMMEN TILL EN HÄRLIG SOMMAR MED OSS!

 

SOMMAR-FYS

Ett fysiskt pass som passar alla, oavsett träningsbakgrund och ambitionsnivå. Vi kör varierad träning, ofta i cirkelform, där vi nyttjar allt från kroppsvikt och gummiband till stubbar, stenar och gamla däck. Fokus ligger på kroppsrörelse i olika former och vi hoppar, kliver, springer, lyfter och kör rörelseövningar. Ren rörelseglädje!

 

SOMMAR-HIIT

Ett fysiskt intervallpass som fokuserar på att förbättra konditionen, bygga muskler och stärka kroppen. Ett pass med högt tempo, mycket flås och massor med träningsglädje.

 

SOMMAR-LÖPNING

En härlig löprunda genom byn och över öppna landskap, där vi varvar löpningen med stopp för styrkeövningar. Ett härligt energivande pass där det verkligen står klart att ”alla kan springa”! 

 

SOMMAR-SPINNING.

I takt med musiken susar vi fram genom inre landskap på våra motionscyklar. Instruktören tar dig med över berg och dalar och genom skiftande terräng. Du bestämmer själv motståndet på cykeln efter egen förmåga, därför passar spinning lika bra för nybörjare som för vana spinnare. OBS inomhus på Torpalängan.

 

SOMMAR-STYRKA

Ett styrkepass där vi arbetar igenom kroppen från topp till tå, med lättutförliga övningar. Vi varierar upplägg och redskap, men fokus ligger på styrka och hållbarhet. Vi står stadigt förankrade i den skånska myllan och undviker såväl hopp som löpning.

 

STRANDPASSEN

Vi ses vid Äspöbadet, bryggan vid Hotellet. Alla som vill är välkomna att avsluta med ett dopp från bryggan! 

 

        ___________________________________________________________________________________

 

På alla våra pass så tränar du alltid efter egen förmåga och dagsform och instruktörerna kan visa alternativa övningar. 

 

 
Våra sponsorer
VÅRA FÖRENINGSKLÄDER KÖPER VI HOS:
Gräsroten