SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Östra Torp GF

Välkommen till Sveriges Sydligaste Idrottsförening
Vi har ett stort utbud av olika gruppträningspass, både för dig som vill komma igång och för dig som är lite mer erfaren. Vi erbjuder allt från HIIT till Senior/Motionsgympa och Yin-Yoga. Under fliken Motion hittar du passbeskrivningar och aktuella träningstider.
 

Vi har gymnastik från 4 år och uppåt och till oss är du välkommen oavsett ambitionsnivå. 

Hos oss kan man börja med Bamsegympa det år man fyller 4 år för att sedan fortsätta med barngymnastik och vidare med truppgymnastik. Mer information om våra grupper hittar du under flikarna Barn och Trupp.

 

Vår verksamhet bedriver vi på och utanför Torpalängan, vårt klubbhus, i Smyge Idrottshall och i Nya Trupphallen. 

 

Vill du/ditt barn bli medlem i vår förening? Klicka på "Ny medlem/Träningskort".

 

Kontakt

Vid frågor som rör träningen kontaktar du i första hand gruppens ledare eller instruktör för passet.

Frågor om våra verksamheter, anmälan osv: 

ostratorpgf@gmail.com

VILKEN START PÅ TERMINEN FÖR GRUPPTRÄNINGEN!
2023-01-18 21:51
Glada motionärer, peppade instruktörer och fulla pass. Vad mer kan vi önska?!
Nu börjar prova-på-veckorna lida mot sitt slut och det är dags att köpa träningskort. Här på hemsidan kan du läsa vilka olika varianter som finns. Du väljer om du vill träna 1, 2 eller obegränsat antal pass per vecka . Senast 22/1 behöver du ha köpt ditt kort.
 
Glädjande är också att yin-yogan är FULLTECKNAD för vårterminen
 
Varmt välkomna till ett nytt härligt träningsår med oss i ÖTGF💚
 
Ps. Missade du prova-på så är det inte för sent! Du kan registrera dig på hemsidan så att du får tillgång till vårt schema, sen är det bara att titta förbi och kolla på något av våra pass innan du bestämmer dig. Hoppas att vi ses!!
Sveriges Sydligaste Trupphall
2022-12-08 21:47

På invigningsdagen, den 11/12, så öppnar vi upp dörrarna för er som är nyfikna på vad som döljer sig bakom fasaden. 

Mellan kl 13:00-16:00 finns det möjlighet att titta in i den nya Trupphallen. Skor och ytterkläder hänger man av i omklädningsrum 5-6.

 

Ni som har barn som tränar hos oss har fått tider då ni får komma in. Insläpp sker via omklädningsrum 1-4 där ni hänger av ytterkläder/skor och möts upp av ledare för gruppen. Barnen ska ha gympakläder. Samling ca 15 min före utsatt tid. 

Kl 13:00-13:30 Bamse

Kl 13:30-14:00 Trupp Gul

Kl 14:00-14:30 Trupp Röd

Kl 14:30-15:00 Trupp Vit

Kl 15:00-15:30 Trupp Grön/Trupp Rosa

Kl 15:30-16:00 Trupp Lila/Blå/Svart

 

Välkomna 💚

Inför vårterminen Barn/Trupp
2022-12-01 08:00

Höstterminen går mot sitt slut och vi närmar oss juluppehållet. Det har varit en härlig termin med massor av gympa💚 Avslutning sker ute i grupperna och info skickas ut från ledare.

 

Den 11 december, på invigningsdagen av Trupphallen, öppnar vi upp för föräldrar och gymnaster mellan kl 13-16 (enligt schema och info som skickats ut). Vi hoppas att många tar chansen att titta in.

 

Vi planerar nu för fullt för vårterminen, som kör igång vecka 2. 

Den 12 december skickas det automatiskt ut en avisering, med länk till betalning/bekräftelse, till alla som gympat under hösten. Så håll ett extra öga på mailen. Får ni inget så titta i skräppost-finns inget där så kontaka oss direkt. Klicka på GÅ TILL BETALNING och välj sedan betalningssätt. Bra att hålla koll på senast betaldatum, för att gymnast ska behålla sin plats i gruppen. 

 

Om ni redan nu vet att ert barn inte vill fortsätta träna i vår är vi tacksamma om ni meddelar oss detta. Vi har många barn i kö som vill börja gympa. Det går även att tacka nej till platsen via länken som skickas ut.

 

Vi önskar er alla en riktigt GOD JUL 🎄🎅

 

Föreningskläder HT22
2022-11-17 23:33

Nu har alla kläder som beställdes i samband med Kläddagen kommit. De delas ut på gymnasternas träning, så håll koll på att ert barn kommer hem med dem.

 

Har ni beställt vid ett tidigare eller senare tillfälle och valt leverans till föreningen?

När ni fått ett mail om att leverans skett så hämtas kläder på Månstigen 4, i en back märkt Östra Torp. Den står synlig innanför häcken, bakom brevlådan. Ring inte på utan bara lyft på locket så ligger påsen där. Glöm inte att lägga tillbaka locket och stenarna.

 

Missade ni att beställa? Det går bra att närsomhelst göra en beställning, klicka in på vår webbshop som ni hittar under Föreningskläder här på hemsidan.

Sveriges Sydligaste Trupphall
2022-11-01 20:39

Äntligen får vi komma in i vår nya hall - en hall som är specialanpassad för Truppgymnastik💚

Det är en dröm vi haft i över 10 år och som vi kämpat, sparat och jobbat hårt för att förverkliga.

 

From vecka 45 så gäller nya träningstider för alla grupper, utom för våra yngsta Bamsegymnaster. Här på hemsidan, under resp grupp, så hittar ni de nya tiderna och vår medlemsapp är uppdaterad. Ingång för alla grupper är längst ned, i omklädningsrum 5-6, oavsett om man ska träna i Trupphallen eller i Smygehallen. 


TACK till Trelleborgs kommun för att ni satsar på truppgymnastik! TACK till Kultur och Fritidsförvaltningen för att vi fått vara med hela vägen och för allt jobb ni lagt ner på detta stora projekt! 


Nyheter från våra grupper
Allmän information, 19/01 19:42 
Trupp Svart (födda 2006 och äldre), 17/05 00:37 
 
Våra sponsorer
VÅRA FÖRENINGSKLÄDER KÖPER VI HOS:
Gräsroten