SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Östra Torp GF

Välkommen till Sveriges Sydligaste Idrottsförening
Vi har ett stort utbud av olika gruppträningspass, både för dig som vill komma igång och för dig som är lite mer erfaren. Vi erbjuder allt från HIIT till Senior/Motionsgympa och Yin-Yoga. Under fliken Motion hittar du passbeskrivningar och aktuella träningstider.
 

Vi har gymnastik från 4 år och uppåt och till oss är du välkommen oavsett ambitionsnivå. 

Hos oss kan man börja med Bamsegympa det år man fyller 4 år för att sedan fortsätta med barngymnastik och vidare med truppgymnastik. Mer information om våra grupper hittar du under flikarna Barn och Trupp.

 

Vår verksamhet bedriver vi på och utanför Torpalängan, vårt klubbhus, i Smyge Idrottshall och i Nya Trupphallen. 

 

Vill du/ditt barn bli medlem i vår förening? Klicka på "Ny medlem/Träningskort".

 

Kontakt

Vid frågor som rör träningen kontaktar du i första hand gruppens ledare eller instruktör för passet.

Frågor om våra verksamheter, anmälan osv: 

ostratorpgf@gmail.com

Medlemserbjudande
2022-09-25 10:00


Vi inleder nu ett samarbete med Malikas Gofika

Som medlem i ÖTGF får ni gratis dryck vid köp av lunch, pastasallad eller smörgås. Erbjudandet gäller mot uppvisande av giltigt medlemskort för 2022.

 

Ladda ner "SportAdmin MedlemsApp" från AppStore eller Google Play om du inte redan har gjort det! Där hittar du ditt digitala medlemskort.

HLR med Östra Torp GF
2022-08-31 00:26

Vi erbjuder i höst HLR utbildning för våra medlemmar och ledare. Utbildningen är vid två tillfällen och det är begränsat antal platser.


Plats: Torpalängan Tid: 24/9 kl 10:00-12:30 och kl 13:00-15:30

 

Anmälan görs senast den 11/9 till ostratorpgf@gmail.com. Ange namn och mobilnummer samt vilken tid du vill gå. Vi hoppas på stor uppslutning

 

OBS INSTÄLLT KL 13-15:30 pga för få anmälda !!! Vi kör enbart en utbildning.

Välkommen att träna med oss i ÖT
2022-08-19 11:50
Höstens träningsschema

🍂🍁🤎NYSTART 🤎🍁🍂

Vi har en fantastisk träningshöst framför oss och vi hoppas att du vill hänga med. Höstens schema bjuder på Spinning, HIIT, Cirkelfys, Styrka, Yoga och Motion (senior). Vill du, så kan du träna varje vardagkväll!

 

Planera in träningsrutinerna redan nu och bli starkare, snabbare, rörligare, smidigare och friskare tillsammans med oss. 🤸‍♀️🚴‍♀️🏋️‍♀️ 

Till och med vecka 35 tränar du gratis, det enda du behöver göra är att skapa en inlogg på vår hemsida så att du kan boka dig på våra pass. Läs mer under Motion-Gruppträning-Boka Pass. Locka gärna med en vän, granne eller kollega - alla kan vara med! 

Varför inte köra nystart med dubbelpass Spinning & Styrka på torsdagar?! 🚴‍♀️🏋️‍♀️ Testa fredagsspinning medan familjen fixar tacomyset?! 🚴‍♀️🥙 Kickstarta veckan med ett härligt energigivande HIIT-pass !?🤩🤸‍♀️ 

Nu köööööööör vi! 🥳

 

OBS! För Yoga och Motion (senior) gäller andra bokningsrutiner, läs mer på hemsidan! Vi startar upp vecka 36 i Smygehallen och på Torpalängan.

Information inför hösten Barn/Trupp
2022-07-03 11:00

Hoppas att ni njuter av sol och värme☀️Här kommer information angående hösten.

 

  • Vår nya Trupphall kommer tyvärr ej att stå klar i augusti/september som vi hoppats på. Pga materialbrist så är bygget försenat och detta påverkar även renoveringen av  Smygehallen. Vi hoppas kunna köra igång vecka 35, vi pusslar med träningstiderna så att alla ska få träna. Så fort nya Trupphallen är i bruk så gäller de träningstider som står här på hemsidan, under resp trupp. Fram tills dess så försöker vi lösa det, baserat på de tider våra grupper tränade i våras. Aktuella träningstider skickas ut i samband med anmälan till hösten. Håll tummarna att vi kan komma igång💚
  • Inför höstterminen har vi ett nytt system för anmälning. Det kommer att gå ut en betalningslänk under augusti (så fort vi får besked om Smygehallen) och genom att betala in träningsavgift bekräftar ni ert barns plats. Ni har förtur till platsen och ni har här möjlighet att tacka nej/avanmäla om ert barn inte vill fortsätta träna. Ny medlem får möjlighet att prova någon gång innan ni behöver betala in. Mer info kommer i samband med utskick. Håll koll i mailen!
  • Om ni redan nu vet att ert barn inte vill fortsätta att gympa i höst så blir vi glada om ni meddelar oss detta. Vi har många barn i kö som vill börja på gympa och det underlättar vår planering om vi i tid får besked.
  • Anmälan till årets föreningsläger har öppnat. Obs att det finns två länkar, se under fliken LÄGER här på hemsidan. Gå gärna in och anmäl ert barn redan nu så vi kan planera för bussar.

Vi önskar er alla en fortsatt härlig sommar, med massor av sol och bad. Vi ses i hallen till hösten.

Sommarkort 2022
2022-05-22 21:04

Nu har vi öppnat upp för köp av Sommarkortet 2022. Kortet kostar 400 kr och du får då tillgång till alla våra pass under vecka 23-34. Priset gäller både medlemmar och icke medlemmar.

Har du Årskort 2022 så ingår Sommarkort.

 

KÖP SOMMARKORT HÄR

 

Vill du istället träna enstaka pass så kostar det 50 kr per pass (betalas via swish på plats, innan passet kör igång). Swishnummer 123 092 08 43, skriv träning i meddelande.

 

Sommarpassen ligger uppe i vårt bokningssystem. Medlemmar bokar sig som vanligt och icke medlemmar skapar konto/inlogg till bokningssystem för att kunna boka sommarpass, se info under Motion-Gruppträning-Boka Pass här på hemsidan. 

 

VÄLKOMMEN TILL EN HÄRLIG SOMMAR MED OSS!

Nyheter från våra grupper
Allmän information, 19/01 19:42 
Trupp Svart (födda 2006 och äldre), 17/05 00:37 
 
Våra sponsorer
VÅRA FÖRENINGSKLÄDER KÖPER VI HOS:
Gräsroten