SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Östra Torp GF

Kläddag 2022

Action och Trend kommer att vara på plats i  Smygehallen den 28/8 mellan kl 11-14 och det finns då möjlighet för gymnaster och ledare att prova samt beställa föreningskläder. Ni betalar direkt med kort på plats och kläderna levereras inom 2-3 veckor.

 

Köper ni två plagg så får ni en gympapåse💚

 

Alla grupper får tilldelat sig en ca tid för att vi inte ska bli för många samtidigt. Skulle tiden inte passa så går det så klart att komma när som mellan kl 11-14. Mer info kommer.

Träningskläder

Här hittar ni vår föreningskollektion med träningskläder och väskor för gymnaster och ledare. Alla kläder och väskor har föreningstryck och ni väljer själv om ni vill lägga till namntryck. För att lägga till tryck på väskor så klicka på Quick view. 

 
Nedan hittar ni länk till vår webb-butik. Här gör man enkelt sina beställningar under terminen. Vi har inga provkläder i föreningen så man får antingen åka upp till butiken I Skurup eller prova från kompisar I gruppen.
 
 
När kläderna har levererats så får ni ett mail. Har ni valt leverans till föreningen så kommer de fredagar till Månstigen 4, Smygehamn.
Där får man själv hämta sina kläder, i en plastback märkt med Östra Torp GF. Ring inte på. Man ser lådan direkt när man svänger in på Månstigen😊
 
Våra sponsorer
VÅRA FÖRENINGSKLÄDER KÖPER VI HOS:
Gräsroten