SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Östra Torp GF

Föreningskollektion

Här hittar ni vår föreningskollektion för gymnaster och ledare. Alla kläder och väskor har föreningstryck och ni väljer själv om ni vill lägga till namntryck. 

 
Nedan hittar ni länk till vår webb-butik. Här gör ni enkelt era beställningar under terminen. Vi har inga provkläder i föreningen så man får antingen åka upp till butiken I Skurup eller prova från kompisar I gruppen.
 
Vid beställning så väljer ni antingen leverans med DHL, hämtas i butik eller leverans till förening. När ni fått leveransbekräftelse så är varan levererad enligt valt alternativ.

Leverans till butik: Korrehusgatan 3, Skurup
Leverans till förening: Solstigen 6, Smygehamn (Backen står innanför staketet. Ring ej på🤗 och glöm inte att stänga locket)
 
 
Kläddag 2022

KLÄDER HAR KOMMIT OCH DELAS UT PÅ GYMNASTERNAS TRÄNING!

 

ActionochTrend kommer att vara på plats i  Smygehallen den 23/10 mellan kl 11-14 och det finns då möjlighet för gymnaster, motionärer och ledare att prova samt beställa föreningskläder. Ni betalar direkt med kort på plats och kläderna levereras inom 2-3 veckor.

 

Handla för 1000 kr eller mer så får ni en gympapåse på köpet💚

 

Alla grupper får tilldelat sig en ca tid för att vi inte ska bli för många samtidigt. Skulle tiden inte passa så går det så klart att komma när som mellan kl 11-14. Det gäller även för ledare och motionärer.

Kl 11:00: Bamse, Trupp Blå/Lila

Kl 11:30: Trupp Grön

Kl 12:00: Trupp Rosa, Trupp Svart

Kl 12:30: Trupp Gul

Kl 13:00: Trupp Röd

Kl 13:30: Trupp Vit

 
Våra sponsorer
VÅRA FÖRENINGSKLÄDER KÖPER VI HOS:
SWISH Nr: 123 092 08 43
Gräsroten