SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Östra Torp GF

Kläddag 2022

KLÄDER HAR KOMMIT OCH DELAS UT PÅ GYMNASTERNAS TRÄNING!

 

ActionochTrend kommer att vara på plats i  Smygehallen den 23/10 mellan kl 11-14 och det finns då möjlighet för gymnaster, motionärer och ledare att prova samt beställa föreningskläder. Ni betalar direkt med kort på plats och kläderna levereras inom 2-3 veckor.

 

Handla för 1000 kr eller mer så får ni en gympapåse på köpet💚

 

Alla grupper får tilldelat sig en ca tid för att vi inte ska bli för många samtidigt. Skulle tiden inte passa så går det så klart att komma när som mellan kl 11-14. Det gäller även för ledare och motionärer.

Kl 11:00: Bamse, Trupp Blå/Lila

Kl 11:30: Trupp Grön

Kl 12:00: Trupp Rosa, Trupp Svart

Kl 12:30: Trupp Gul

Kl 13:00: Trupp Röd

Kl 13:30: Trupp Vit

Föreningskollektion

Här hittar ni vår nya föreningskollektion för gymnaster och ledare. Alla kläder och väskor har föreningstryck och ni väljer själv om ni vill lägga till namntryck. 

 
Nedan hittar ni länk till vår webb-butik. Här gör man enkelt sina beställningar under terminen. Vi har inga provkläder i föreningen så man får antingen åka upp till butiken I Skurup eller prova från kompisar I gruppen.
 
 
När kläderna har levererats så får ni ett mail. Har ni valt leverans till föreningen så kommer de fredagar till Månstigen 4, Smygehamn.
Där får man själv hämta sina kläder, i en plastback märkt med Östra Torp GF. Ring inte på. Man ser lådan direkt när man svänger in på Månstigen😊
 
Våra sponsorer
VÅRA FÖRENINGSKLÄDER KÖPER VI HOS:
Gräsroten