SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Östra Torp GF

Barngymnastik

Hos oss kan man börja med Bamsegympa det år man fyller 4 år för att sedan fortsätta med barngymnastik och vidare med truppgymnastik. Våra barngrupper är åldersindelade och utvecklas med gymnasterna, dvs det sker inga förflyttningar mellan grupper. 

Om grupperna är fulltecknade finns det ett kösystem. Föreningen är beroende av tillgång på halltider och ledare för att kunna bedriva träning och starta nya grupper.

 

I de yngre grupperna tränar vi mycket grundformer, för att barnen ska lära känna och få kontroll över sin kropp. Vi använder musik, bollar och hopprep i vår träning och låter barnen prova på olika banor där de även bekantar sig med alla redskapen.

 

I de äldre grupperna utvecklar vi gymnasternas färdigheter vidare på de olika redskapen matta, tumbling och trampett och vi jobbar med rörelse/dans, styrka, smidighet och balans. Allt utifrån gymnasternas egna förutsättningar och mål.

 

Klicka på våra grupper i takmenyn för mer information om träningstider och ledare. 

 

Alla våra grupper leds av utbildade tränare och gymnasterna är försäkrade under träning.

Vi bedriver vår verksamhet i Smyge Idrottshall och Trupphallen i Smygehamn.

Vill du ställa ditt barn i kö så klicka här 👉 INTRESSEANMÄLAN

 

Kontakt

Vid frågor som rör träningen kontaktar du i första hand gruppens ledare. 

Frågor om våra verksamheter, anmälan osv: 

ostratorpgf@gmail.com

 

Föräldrar

Föräldrar är välkommen ner i hallen den första gången på terminen för att titta när ert barn gympar. Vi ser sedan helst att vi är ensamma med barnen. Möjlighet ges att besöka träningen under terminen, på våra öppna träningar. Prata med ledare. 

 

Som förälder i Östra Torp GF ska jag:  

  • vara en förebild för mina och andras barn när det gäller uppförande och språkbruk. 
  • stötta mitt och andras barn genom engagemang och uppmuntran.  
  • efter egen förmåga stödja och hjälpa till i föreningen.
Medlemsavgift
Medlemsavgiften är 250 kr per kalenderår.
 
Träningsavgift HT24
Bamsegympa/barngympa inkl basförsäkring 450 kr per termin
Barngympa inkl träningslicens, träning 1 gång per vecka 500 kr per termin
 
Administrationsavgift

Vi har övergått till SportAdmin Kansliservice – allt för att vi som förening ska kunna förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr, beroende på summan på fakturan.

 

Försäkringar

Östra Torp GF ansvarar för att alla gymnaster har den försäkran som behövs för träning/tävling och att tränare har den licens som behövs för att passa på de olika övningarna. Ledare i Östra Torp GF har rätt att neka gymnast träning om inbetalning ej gjorts i tid. Vi ansvarar inte för gymnaster i hallen som ej är försäkrade enligt nedan.

 

Det finns följande olycksfallsförsäkringar/licenser för gymnaster/ledare:

 

 

Klicka HÄR för information om hur du anmäler skada 

 

 

Inför varje termin skickar vi en avisering med länk till betalning, där medlemmar som redan är aktiva har företräde och kan bekräfta eller avboka sin plats. I träningsavgiften ingår försäkring.

Nyheter från föreningen
Hem, 02/07 23:43 
Hem, 24/05 12:36 
Hem, 29/04 08:10 
 
Våra sponsorer
VÅRA FÖRENINGSKLÄDER KÖPER VI HOS:
SWISH Nr: 123 092 08 43
Gräsroten