SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Östra Torp GF
Läger

Läger 2024
Årets läger på Lingvallen - datum ännu ej bestämt 
 
Sista dag för anmälan var den XX och sista dag för betalning är den XX. Anmälan är inte bindande. Dock måste avanmälan göras senast XX Inbetald lägeravgift återbetalas endast vid sjukdom. 
Länk till betalning kommer att skickas ut till alla anmälda när anmälningstiden gått ut.
 

Rosa, Grön - Läger fredag-söndag

Samling vid Smygeskolan fredagen den XX från kl 16.30. Bussar avgår kl 17.00 och gör inga stopp på vägen, såvida inte överenskommelse gjorts om upphämtning vid Ångkvarnen i Trelleborg. Se Packlista för övrig information.

 

Trupp Vit och Trupp Röd - Läger lördag-söndag
Samling vid Smygeskolan lördagen den XX kl 08:00. Bussar avgår så fort alla är på plats. Inga stopp görs på vägen. Se Packlista för övrig information. Ordnar ni egen transport ska ni vara på plats på Lingvallen ca 9:45. 

 

Trupp Vit och Trupp Röd - Dagläger

Samling vid Smygeskolan lördagen den XX kl 08:00. Bussar avgår så fort alla är på plats. Inga stopp görs på vägen. Ordnar ni egen transport ska ni vara på plats på Lingvallen ca 9:45.
Lunch samt fika på eftermiddagen ingår. Packa en liten väska med vattenflaska, frukt till förmiddagen samt ha med/ha på överdragskläder. Jacka/regnjacka beroende på väder då vi står i kö till matsalen utomhus. Lägret avslutas kl 17:00. Ni hämtar ert barn vid kansliet/matsalen. Obs att föreningen inte ordnar med bussar hem från dagläger.

 

Se till att ha era ledares mobilnummer. Vi ber er vara tillgängliga och nåbara under helgen. Läs igenom Regler på Läger tillsammans med era barn och prata gärna om vikten av att äta ordentligt för att orka träna. Har ni frågor eller funderingar så hör av er, antingen till oss eller ledarna.

 

Vi ser framemot ett härligt läger💚

  • Kostnaden för läger fred-sönd är 1450 kr. 
    Föreningen ordnar busstransport till och från läger. Kost och logi fre-sönd ingår.
  • Kostnad för läger lörd-sönd är 995 kr (gäller endast Trupp Vit och Trupp Röd)
    Föreningen ordnar busstransport till och från läger. Kost och logi lörd-sönd ingår (ej frukost lörd). 
  • Kostnad för dagläger är 400 kr (gäller endast Trupp Vit och Trupp Röd).
    Gymnast åker med bussar upp till läger och ordnar egen transport hem. Lunch och fika ingår.

Att åka på läger är ett utmärkt tillfälle att få umgås med kompisarna från gymnastiken, lära känna ledare och gymnaster från de andra grupperna och framför allt få gympa en hel helg!

Detta är ett läger där gymnastiken är i fokus och vi tränar hela lördagen, fram till kl 17, samt på söndagen från kl 9 fram till lunch. Alla ledare ansvarar för sin grupp. Gymnasten ska kunna vara ifrån sina föräldrar en hel helg och då detta är ett träningsläger förutsätts att man vill träna gympa en hel helg samt att man orkar med kvällsaktiviteter.

Om ert barn vill åka hem måste ni föräldrar vara tillgängliga under hela helgen för att kunna hämta. Detta gäller också om barnet inte klarar av att följa de regler vi sätter upp eller om det visar sig att barnet inte vill träna. En förutsättning för att orka träna hela helgen är att ert barn äter ordentligt. Prata gärna om detta hemma innan ni gör anmälan. Om man inte är säker på att klara det så är det bättre att vänta ett år. Lingvallen finns kvar!

 

Lite Lingvallen-fakta:

Lingvallen är uppkallad efter författaren Per Henrik Ling (1776-1839) som brukar kallas för den svenska gymnastikens fader.

Lingvallen invigdes den 26 juli 1942. Anläggningen har idag över 200 sängplatser, matsal för 80 gäster, två stora idrottshallar och stora grönytor med egen fotbollsplan. Tyngdpunkten ligger på gymnastik, men även exempelvis fotbollsklubbar hyr in sig för försäsongsläger.

När jag var yngre och aktiv gymnast var läger på Lingvallen höjdpunkten på året. Anläggningen vid Skälderviken med sina gulmålade trästugor i lummig grönska ser fortfarande ut som hämtade ur en journalfilm från 40-talet, vilket känns väldigt tryggt. Dock slipper gymnasterna idag att samlas tidigt på morgonen vid flaggan och sjunga, ingen ”hesa Fredrik” tjuter över Lingvallen när det är matdags. Men jag är övertygad om att barn idag har lika kul på Lingvallen som jag hade!

 

Vid pennan

Maria Hjern

Ordförande

 

Klicka HÄR så kan du läsa mer om Lingvallen på deras egen hemsida.

 

Sommarläger

Du vet väl att man kan åka till Lingvallen på sommaren? Gymnastikförbundet Syd anordnar varje sommar "läger utan egna ledare". Du får då lära känna, bo ihop och träna med gymnaster från andra föreningar. På Lingvallen finns det tränare som kommer att anpassa träningen efter dig och göra lägret roligt med många olika aktiviteter. Lägren varierar mellan 4-5 dagar. Du ska kunna klara dig själv, utan mamma eller pappa, samt ha träningslicens för trampett. Varje gymnast ansvarar själv för att licens finns, du behöver inte visa upp något papper.

 

Anmälan till läger och betalning sker direkt till Gymnastikförbundet Syd. För mer info se www.gymnastik.se/syd under "Anmälan Utbildning/Läger"

Nyheter från föreningen
Hem, 12/02 22:49 
Hem, 08/02 16:41 
Hem, 24/01 02:10 
Hem, 24/09 08:00 
Hem, 17/09 19:00 
 
Våra sponsorer
VÅRA FÖRENINGSKLÄDER KÖPER VI HOS:
SWISH Nr: 123 092 08 43
Gräsroten