SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Östra Torp GF

Välkommen till Sveriges Sydligaste Idrottsförening
Vi har ett stort utbud av olika gruppträningspass, både för dig som vill komma igång och för dig som är lite mer erfaren. Vi erbjuder allt från HIIT till Senior/Motionsgympa och Yin-Yoga. Under fliken Motion hittar du passbeskrivningar och aktuella träningstider.
 

Vi har gymnastik från 4 år och uppåt och till oss är du välkommen oavsett ambitionsnivå. 

Hos oss kan man börja med Bamsegympa det år man fyller 4 år för att sedan fortsätta med barngymnastik och vidare med truppgymnastik. Mer information om våra grupper hittar du under flikarna Barn och Trupp.

 

Vår verksamhet bedriver vi på och utanför Torpalängan, vårt klubbhus, i Smyge Idrottshall och i Nya Trupphallen. 

 

Vill du/ditt barn bli medlem i vår förening? Klicka på "Ny medlem/Träningskort".

 

Kontakt

Vid frågor som rör träningen kontaktar du i första hand gruppens ledare eller instruktör för passet.

Frågor om våra verksamheter, anmälan osv: 

ostratorpgf@gmail.com

Föreningskläder HT22
2022-11-17 23:33

Nu har alla kläder som beställdes i samband med Kläddagen kommit. De delas ut på gymnasternas träning, så håll koll på att ert barn kommer hem med dem.

 

Har ni beställt vid ett tidigare eller senare tillfälle och valt leverans till föreningen?

När ni fått ett mail om att leverans skett så hämtas kläder på Månstigen 4, i en back märkt Östra Torp. Den står synlig innanför häcken, bakom brevlådan. Ring inte på utan bara lyft på locket så ligger påsen där. Glöm inte att lägga tillbaka locket och stenarna.

 

Missade ni att beställa? Det går bra att närsomhelst göra en beställning, klicka in på vår webbshop som ni hittar under Föreningskläder här på hemsidan.

Sveriges Sydligaste Trupphall
2022-11-01 20:39

Äntligen får vi komma in i vår nya hall - en hall som är specialanpassad för Truppgymnastik💚

Det är en dröm vi haft i över 10 år och som vi kämpat, sparat och jobbat hårt för att förverkliga.

 

From vecka 45 så gäller nya träningstider för alla grupper, utom för våra yngsta Bamsegymnaster. Här på hemsidan, under resp grupp, så hittar ni de nya tiderna och vår medlemsapp är uppdaterad. Ingång för alla grupper är längst ned, i omklädningsrum 5-6, oavsett om man ska träna i Trupphallen eller i Smygehallen. 


TACK till Trelleborgs kommun för att ni satsar på truppgymnastik! TACK till Kultur och Fritidsförvaltningen för att vi fått vara med hela vägen och för allt jobb ni lagt ner på detta stora projekt! 


Kläddag Föreningskläder
2022-10-17 16:46

ActionochTrend kommer att vara på plats i  Smygehallen den 23/10 mellan kl 11-14 och det finns då möjlighet för gymnaster, motionärer och ledare att prova samt beställa föreningskläder. Ni betalar direkt med kort på plats och kläderna levereras inom 2-3 veckor.

 

Handla för 1000 kr eller mer så får ni en gympapåse på köpet💚

 

Alla grupper får tilldelat sig en ca tid för att vi inte ska bli för många samtidigt. Skulle tiden inte passa så går det så klart att komma när som mellan kl 11-14. Det gäller även för ledare och motionärer.

Kl 11:00: Bamse, Trupp Blå/Lila

Kl 11:30: Trupp Grön

Kl 12:00: Trupp Rosa, Trupp Svart

Kl 12:30: Trupp Gul

Kl 13:00: Trupp Röd

Kl 13:30: Trupp Vit

 

HÄR HITTAR NI WEBBUTIKEN

DAGS ATT FÖRNYA TRÄNINGSGARDEROBEN?
2022-09-27 22:22


Ni vet väl om att vi tillsammans med Action och Trend tillhandahåller en webbshop för våra föreningskläder? Nu är vår föreningskollektion uppdaterad💚

 

Beställ smidigt och enkelt via deras webbshop och få det levererat på 2-3 veckor. Under fliken Föreningskläder här på hemsidan hittar ni mer info om leverans.

 

Vi går mot kallare tider så varför inte investera i en vinterjacka med föreningens logotype,  som du dessutom kan få ditt namn på. Eller är det som så att du behöver förnya dina vanliga träningskläder?

 

Urvalet av produkter är stort så besök webbshoppen idag: www.actionochtrend.se/samarbetsforeningar/gymnastik/ostra-torp-gf/

 

Medlemserbjudande
2022-09-25 10:00


Vi inleder nu ett samarbete med Malikas Gofika

Som medlem i ÖTGF får ni gratis dryck vid köp av lunch, pastasallad eller smörgås. Erbjudandet gäller mot uppvisande av giltigt medlemskort för 2022.

 

Ladda ner "SportAdmin MedlemsApp" från AppStore eller Google Play om du inte redan har gjort det! Där hittar du ditt digitala medlemskort.

Nyheter från våra grupper
Allmän information, 19/01 19:42 
Trupp Svart (födda 2006 och äldre), 17/05 00:37 
 
Våra sponsorer
VÅRA FÖRENINGSKLÄDER KÖPER VI HOS:
Gräsroten