SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Östra Torp GF
Barngymnastik

Hos oss kan man börja med Bamsegympa det år man fyller 4 år för att sedan fortsätta med barngymnastik och vidare med truppgymnastik. Våra barngrupper tränar en gång i veckan, grupperna är åldersindelade och utvecklas med gymnasterna, dvs det sker inga förflyttningar mellan grupper. 

Om grupperna är fulltecknade finns det ett kösystem. Föreningen är beroende av tillgång på halltider och ledare för att kunna bedriva träning och starta nya grupper.


I de yngre grupperna tränar vi mycket grundformer, för att barnen ska lära känna och få kontroll över sin kropp. Vi använder musik, bollar och hopprep i vår träning och låter barnen prova på olika banor där de även bekantar sig med alla redskapen.


I de äldre grupperna utvecklar vi gymnasternas färdigheter vidare på de olika redskapen matta, tumbling och trampett och vi jobbar med rörelse/dans, styrka, smidighet och balans. Allt utifrån gymnasternas egna förutsättningar och mål.


Vi har nu fått klartecken från Trelleborgs kommun att starta upp vår verksamhet för barn födda 2005 och yngre,  enligt de rutiner vi skickat in. Vi ber alla gymnaster, ledare och föräldrar att följa dessa.


Tillsammans hjälps vi åt att hålla smittan nere💚🤸🏻‍♂️

Styrelsen ÖTGF 


Klicka på våra grupper i takmenyn för mer information om träningstider och ledare. 


Alla våra grupper leds av utbildade tränare och alla gymnaster är försäkrade under träning. Vi bedriver vår verksamhet i idrottshallen i Smygehamn. Vill du ställa ditt barn i kö så klicka på Ny Medlem i menyn.


Kontakt

Vid frågor som rör träningen kontaktar ni i första hand gruppens ledare. 

Frågor om våra verksamheter, anmälan osv: 

ostratorpgf@gmail.com


Föräldrar

Föräldrar är välkommen ner i hallen den första gången på terminen för att titta när ert barn gympar. Vi ser sedan helst att vi är ensamma med barnen. Möjlighet ges att besöka träningen under terminen, prata i så fall med tränare innan. 

OBS NYA DIREKTIV PGA RÅDANDE PANDEMI - INGA FÖRÄLDRAR FÅR VISTAS INNE I HALLEN ELLER I OMKLÄDNINGSRUM. 


Som förälder i Östra Torp GF ska jag:  

  • vara en förebild för mina och andras barn när det gäller uppförande och språkbruk. 
  • stötta mitt och andras barn genom engagemang och uppmuntran.  
  • efter egen förmåga stödja och hjälpa till i föreningen.

Försäkringar

Östra Torp GF ansvarar för att alla gymnaster har den försäkran som behövs för träning/tävling och att tränare har den licens som behövs för att passa på de olika övningarna. Ledare i Östra Torp GF har rätt att neka gymnast träning om inbetalning ej gjorts i tid. Vi ansvarar inte för gymnaster i hallen som ej är försäkrade enligt nedan.


Det finns följande olycksfallsförsäkringar/licenser för gymnaster/ledare:


Klicka HÄR för blankett Skadeanmälan

 

Inför varje termin öppnas anmälningslänk där medlemmar som redan är aktiva har företräde. Betalning sker direkt med kort. I tränings- medlemsavgiften ingår försäkring. Vid problem med kortbetalning kontakta oss så skickar vi faktura.

 
VÅRA FÖRENINGSKLÄDER KÖPER VI HOS: