SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Östra Torp GF
Välkommen till Sveriges Sydligaste Idrottsförening
Vi har ett stort utbud av olika gruppträningspass, både för dig som vill komma igång och för dig som är lite mer erfaren. Vi erbjuder allt från HIIT till Senior/Motionsgympa och Yin-Yoga. Under fliken Motion hittar du passbeskrivningar och aktuella träningstider.
 

Vi har gymnastik från 4 år och uppåt och till oss är du välkommen oavsett ambitionsnivå. 

Hos oss kan man börja med Bamsegympa det år man fyller 4 år för att sedan fortsätta med barngymnastik och vidare med truppgymnastik. Mer information om våra grupper hittar du under flikarna Barn och Trupp.

 

Vår verksamhet bedriver vi på och utanför Torpalängan, vårt klubbhus, och i Smyge Idrottshall. 

 

Kontakt

Vid frågor som rör träningen kontaktar ni i första hand gruppens ledare eller instruktör för passet.

Frågor om våra verksamheter, anmälan osv: 

ostratorpgf@gmail.com

Nytt År-Nya möjligheter!
2022-01-02 22:52

Välkommen till ett härligt träningsår med oss. Nu är det dags att hitta nya rutiner!

 

Vi har nu öppnat upp för alla motionärer, både medlemmar och icke-medlemmar 💪🏋️‍♂️

Klicka HÄR för att köpa Träningskort till våra gruppträningspass på Torpalängan (gäller ej motion/yoga). Mer info om våra pass hittar ni under Motion/Gruppträning.


Pga restriktioner så drar vi ned på antal platser på våra gruppträningspass på Torpalängan samt Yoga.

 

Vill du träna obegränsat under hela 2022 så väljer du Årskort. Gillar du inte att träna på sommaren så väljer du istället Terminskort (januari-maj) alternativt ett eller två pass per vecka (januari-maj).

 

Alla som deltagit på Motionsgympa/Yoga förs automatiskt över till våren. Nya medlemmar registrerar sig här på hemsidan som Ny medlem. Vill du enbart gå på Motion/Yoga så behöver du inte skapa konto till bokningssystem eller köpa träningskort.

 

Anmälan till Barn/Trupp har stängt och vi ser nu över alla våra grupper. Alla som anmält sig/fått en plats i grupp kommer att få info från resp ledare.

Nya restriktioner träning
2021-12-22 21:27

Nu ställer vi om på nytt. Även om det är långt ifrån vad vi önskat oss, så är det just nu vad som krävs 💚


Från den 23 december gäller nya restriktioner som påverkar vår verksamhet. Vi kommer att säkerställa 10 kvm/person, vilket bland annat innebär förändringar i utbud och antal deltagare på våra pass. 

Vi kommer på grund av detta att tvingas avboka några av er från pass, för att kunna dra ner antal platser. Vi gör det genom att boka av de som senast bokat sig, du får meddelande på mailen om du är avbokad. Gå gärna in i bokningsschemat och kontrollera vilka pass du är bokad på och avboka dig om du fått förhinder. 

Dessvärre tvingas vi ställa in våra populära spinningpass, då lokalen endast tillåter 3 personer med gällande restriktioner. 


Vi följer givetvis utvecklingen noga och hoppas att vi snart kan träna tillsammans som vanligt igen.

 

Redan nu finns ett OUTDOOR inlagt under julveckorna. Då är vi i utegymmet på Smyge IP och kan vara (nästan) hur många som helst. 

 

Vi hoppas på er förståelse 💚

Medlemshelg på Actionochtrend
2021-12-11 00:39

Actionochtrend kommer nästa helg, den 18-19 december, att ha föreningshelg för alla medlemmar. Ett utmärkt tillfälle att i avslappnad miljö handla julklappar till 20% rabatt💚🤸🏿‍♀️🙏🏻

Adventscupen 28/11 2021
2021-11-28

För första gången så anordnar Östra Torp GF en egen tävling – Adventscupen.

Vi kör den som en uppvisningstävling, utan publik, där gymnasterna får ”träna på att tävla” och alla hejar på varandra.

 

Hallen öppnar kl 10:00 och info har gått ut till berörda grupper. Vi kommer att filma tävlingen så att alla föräldrar kan få se våra duktiga gymnaster.

Anmälan till våren - Barn/Trupp
2021-11-27 23:41

Anmälan till vårens träning öppnar den 1/12 och har öppet fram till den 31/12. Detta gäller gymnaster som tränat hos oss under hösten 2021.

 

Klicka här - LÄNK TILL ANMÄLAN  - och säkra din plats till våren.

 

Vill du ställa ditt barn i kö - klicka på Ny medlem här på hemsidan. I januari öppnar vi, i mån av plats, upp för nya medlemmar.

Nyheter från våra grupper
Allmän information, 19/01 19:42 
Trupp Svart (födda 2006 och äldre), 17/05 00:37 
 
VÅRA FÖRENINGSKLÄDER KÖPER VI HOS: