SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Östra Torp GF
Välkommen till Sveriges Sydligaste Idrottsförening
Vi har ett stort utbud av olika gruppträningspass, både för dig som vill komma igång och för dig som är lite mer erfaren. Vi erbjuder allt från HIIT till Seniorgympa och Yin-Yoga. Under fliken Motion hittar du passbeskrivningar och aktuella träningstider.

Vi har gymnastik från 4 år och uppåt och till oss är du välkommen oavsett ambitionsnivå. 

Hos oss kan man börja med Bamsegympa det år man fyller 4 år för att sedan fortsätta med barngymnastik och vidare med truppgymnastik. Mer information om våra grupper hittar du under fliken Barn och Trupp.


Vårterminen för våra gymnaster kör igång vecka 5. Den nya Bamsegruppen startar vecka 4, för att vi ska kunna ta emot alla nya barn på ett smittsäkert sätt och att det inte krockar med våra andra grupper. Information skickas via e-post till berörda föräldrar.


Info om våra gruppträningspass hittar ni under fliken Motion.


Vår verksamhet bedriver vi på och utanför Torpalängan, vårt klubbhus, och i Smyge Idrottshall. 


Kontakt

Vid frågor som rör träningen kontaktar ni i första hand gruppens ledare eller instruktör för passet.

Frågor om våra verksamheter, anmälan osv: 

ostratorpgf@gmail.com

Vilken start vi haft på terminen!
2021-02-18 15:41

Härligt att se att så många trotsat väder och vind för att komma och träna med oss.


Vi gör bedömningen att rådande restriktioner kommer att gälla ett tag framöver och har därför tagit fram en anpassad lösning för första halvåret 2021.

Vill du fortsätta träna med oss under våren så kan du nu köpa ett Vårkort 2021, vilket gäller för perioden fram till och med maj. Därefter erbjuder vi ett Sommarkort för perioden juni-augusti.


Vårkortet kostar 500kr plus medlemsavgift för 2021 och du kan då träna obegränsat på alla våra pass. För att fortsätta kunna boka dig from den 1/3 behöver du aktivera ditt medlemskap och lösa Vårkortet senast den 5/3.


Vill du endast träna Spinning under våren, dvs. INTE kunna boka dig på våra Utepass, så löser du enbart medlemsavgift. För att fortsätta kunna boka dig from den 1/3 behöver du aktivera ditt medlemskap senast den 5/3.


Länk till Anmälan

Årsmöte 2021
2021-02-11 19:19
KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2021 i Östra Torp GF 
avseende verksamhetsåret 2020-01-01 - 2020-12-31 

DEN 11 MARS KL 19.30

Alla medlemmar hälsas välkomna. Mötet kommer att ske digitalt (via Google Meet) och fysiskt på Torpalängan
Anmäl er via mail ostratorpgf@gmail,com senast den 1/3. Ni kommer då att få kod till mötet alternativt vara på plats (max 8 personer får fysiskt vara på plats).

Alla handlingar hittar ni under Om Föreningen-Riktlinjer/Policy, Stadgar, Årsmöteshandlingar här på hemsidan.
Det kommer även att finnas i pappersformat på årsmötet och kan skickas via mail mot begäran.
Äntligen får våra äldre gymnaster börja träna igen 🤸🏻‍♂️💚
2021-02-08 20:32
From onsdag så kör vi igång med Trupp Svart. Vi fortsätter att följa alla rekommendationer och hjälps åt att hålla smittan nere i Skåne. 
Kallelse kommer att gå ut till berörda gymnaster.

Måndagen den 8/2 kör vi på försök igång med Spinning🚴🏻
2021-02-03 23:19

Passen ligger upplagda i bokningssystemet för tre veckor framåt och vi kommer att öppna upp för bokning på torsdag kväll (4/2) efter kl 18, så att alla hinner få informationen.


Som idrottsförening har vi att förhålla oss till Fohm föreskrifter, de nationella allmänna råden samt pandemilagen. Maximalt antal personer som får vistas i våra olika lokaler anslås av föreningen. Antal motionärer per pass dokumenteras av ledare vid varje träningstillfälle. Styrelsen gör löpande kontroller och för att inte riskera att vi behöver stänga ned all vår verksamhet så ber vi er att följa de riktlinjer vi har för träning inomhus.

Terminsstart för Barn/Trupp
2021-01-27 20:22
Det närmar sig terminsstart och vi ligger nu i startgroparna för att köra igång våra grupper för barn födda 2005 och yngre. Föreningen har mycket att förhålla sig till och våra dokument ska först godkännas av Trelleborgs Kommun.

Vi hoppas kunna starta upp vår nya Bamsegrupp nu på söndag vecka 4 och resterande grupper under vecka 5. Terminen kommer att förlängas för att kompensera för de veckor vi missat.
När vi får klartecken så startar vi upp våra grupper och information skickas ut via e-post från ledarna.

Det kommer att finnas tydliga riktlinjer för träning i hallen och det finns ett maxantal gymnaster som får vistas i hallen resp omklädningsrum. Vi ber ALLA att följa de direktiv som gäller, annars kan vi bli tvingade att stänga ned vår verksamhet.
Nyheter från våra grupper
Allmän information, 19/01 19:42 
Trupp Svart (födda 2006 och äldre), 17/05 00:37 
 
VÅRA FÖRENINGSKLÄDER KÖPER VI HOS: