SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Östra Torp GF
Välkommen till Sveriges Sydligaste Idrottsförening
Vi har ett stort utbud av olika gruppträningspass, både för dig som vill komma igång och för dig som är lite mer erfaren. Vi erbjuder allt från HIIT till Senior/Motionsgympa och Yin-Yoga. Under fliken Motion hittar du passbeskrivningar och aktuella träningstider.
 

Vi har gymnastik från 4 år och uppåt och till oss är du välkommen oavsett ambitionsnivå. 

Hos oss kan man börja med Bamsegympa det år man fyller 4 år för att sedan fortsätta med barngymnastik och vidare med truppgymnastik. Mer information om våra grupper hittar du under flikarna Barn och Trupp.

 

Vår verksamhet bedriver vi på och utanför Torpalängan, vårt klubbhus, och i Smyge Idrottshall. 

 

Kontakt

Vid frågor som rör träningen kontaktar ni i första hand gruppens ledare eller instruktör för passet.

Frågor om våra verksamheter, anmälan osv: 

ostratorpgf@gmail.com

Adventscupen 28/11 2021
2021-11-28

För första gången så anordnar Östra Torp GF en egen tävling – Adventscupen.

Vi kör den som en uppvisningstävling, utan publik, där gymnasterna får ”träna på att tävla” och alla hejar på varandra.

 

Hallen öppnar kl 10:00 och info har gått ut till berörda grupper. Vi kommer att filma tävlingen så att alla föräldrar kan få se våra duktiga gymnaster.

Anmälan till våren - Barn/Trupp
2021-11-27 23:41

Anmälan till vårens träning öppnar den 1/12 och har öppet fram till den 31/12. Detta gäller gymnaster som tränat hos oss under hösten 2021.

 

Klicka här - LÄNK TILL ANMÄLAN  - och säkra din plats till våren.

 

Vill du ställa ditt barn i kö - klicka på Ny medlem här på hemsidan. I januari öppnar vi, i mån av plats, upp för nya medlemmar.

Vi behöver fler domare
2021-11-06 14:38

Tycker du, precis som vi, att gymnastik är väldigt roligt? Vill du bidra med din tid och engagemang som domare för de allra nyaste ute på tävlingsgolvet?

 

Östra Torp har många gymnaster på tävlingsnivå 7-9 och för att vi ska kunna fortsätta att tävla framöver behöver vi fler domare!

 

Den 29:e januari finns möjlighet att gå Steg 1 utbildning för domare. Utbildningen som föreningsdomare är en heldag och genomförs av Gymnastikförbundet Syd och därefter blir du behörig att döma på Nivå 7-9.

 

Reglementet är utformat med en positiv bedömning, där det även ska vara lättare för dig som ny domare att kunna börja din utveckling. Kursen har bl.a. enklare teoretisk genomgång av hur reglementet ska användas och vad som är viktigt att tänka på som domare vid tävlingar på denna nivå. Vill man sedan fortsätta att döma på högre nivå så går man vidare till Steg 2 utbildning för domare. Föreningen bekostar utbildningen om man väljer att döma.

 

I samband med Adventscupen i Smygehallen den 28:e november kommer vi bl.a. ha vår domare Ida Leander-Pehrson på plats, som även är utbildare på detta reglemente. Ta gärna tillfället i akt att ställa frågor och har du några frågor på förhand - är det bara att höra av sig till ostratorpgf@gmail.com

 

Här är en kort film om hur det är att döma.

https://youtu.be/p9GkFdeb7Gk

 

Är du intresserad så tveka inte att höra av dig till ostratorpgf@gmail.com

 

 

Nya förutsättningar ger nya möjligheter
2021-10-05 13:45

Efter en lång härlig period med träning utomhus har vi nu åter fått möjlighet att vara inne. Vi upplever att längtan efter att slippa höststormar och horisontellt regn är stor och väljer därför att flytta in samtliga pass från och med 11/10. Om inget annat anges är vi alltså inne på Torpalängan, i stora salen. Tills vidare sätter vi maxantal till 15 personer för passen inomhus.

 
Samtidigt introducerar vi ett nytt pass, OUTDOOR! 💪🏻🏋🏻
På OUTDOOR är vi alltid utomhus, på utegymmet på Smyge IP. Med oss  tar vi slamballs, battlerope, trx och andra redskap som vi kommit att älska under det gångna året. Skulle vädret vara tveksamt ur säkerhetssynpunkt, så kan instruktören flytta passet eller ställa in.

 

Vecka 40 kör vi OUTDOOR onsdag och söndag och inomhus på torsdag🥊

 

För att vi ska kunna fortsätta träna var vi vill gäller även nu:
🟢 Fortsätt stanna hemma om du är sjuk 🤧 
🟢 Håll god handhygien 🖐 
🟢 Respektera avstånd och undvik trängsel 🧍🏻‍♀️〰️🧍🏻‍♀️
 
Sugen på börja träna? Du kan nu köpa vårt Höstkort till reducerat pris - träna hur mycket du vill oktober-december. KLICKA HÄR för att köpa Höstkort

Samarbete med Sydkustens Fysio
2021-09-13 23:31

Östra Torp GF har glädjen att få presentera ett samarbete med Leg. Fysioterapeut Nina Nilsson på Sydkustens Fysio.

 

Sydkustens Fysio är en nystartad klinik i Trelleborg som är inriktad på motions- och idrottsskador samt led- och muskelrelaterade besvär. Kliniken är ansluten till Region Skåne. Besöket är kostnadsfritt för barn och ungdomar upp till 20 år. För övriga kostar besöket 200 kr, högkostnadsskydd och frikort gäller.

 

Nina finns tillgänglig för alla medlemmar Östra Torp GF. Har ni besvär med t. ex rygg, knä, höft, fötter  - tveka inte att höra av er! 

 

För vidare information samt för bokning och kontaktuppgifter, besök hemsidan:

www.sydkustensfysio.se

 

Nyheter från våra grupper
Allmän information, 19/01 19:42 
Trupp Svart (födda 2006 och äldre), 17/05 00:37 
 
VÅRA FÖRENINGSKLÄDER KÖPER VI HOS: