Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Östra Torp GF
Välkommen till Östra Torp GF
Sveriges sydligaste idrottsförening

Vi erbjuder gymnastik och motion för hela familjen, från 4 år och uppåt och till oss är alla välkomna oavsett ambitionsnivå. 


Vårterminen startar vecka 2 och höstterminen vecka 33-35 (se info under resp grupp)


Vår verksamhet bedriver vi på Torpalängan, vårt klubbhus och i Smyge Idrottshall, bakom skolan. 

Läs mer om alla våra grupper och våra olika motionspass i takmenyn här på hemsidan.


Kontakt

Vid frågor som rör träningen kontaktar ni i första hand gruppens ledare. 

Frågor om våra verksamheter, anmälan osv: 

ostratorpgf@gmail.com

Inställd träning i Smygehallen
2020-03-22 20:38

Då vi ser att deltagarantalet i våra barngrupper sjunkit kraftigt under den senaste veckan, kommer samtliga träningar i Smygehallen för barn och ungdomar i Östra Torp GF: s regi att ställas in från och med måndagen den 23 mars. Mail har gått ut till alla föräldrar.


I första skedet pågår träningsstoppet i två veckor plus påsklovsveckan, vilket innebär att vi tidigast startar träning igen i vecka 16. 


Ingen träning kommer dock att starta utan att styrelsen meddelar det, vilket kan innebära att träningar kan skjutas upp ytterligare. 

Styrelsen följer samhällsinformation från myndigheter och experter och kommer att fatta beslut efter vad som händer och eventuella rekommendationer.

//Styrelsen


En chans för dig att påverka kommunen!
2020-03-12 22:05
INSTÄLLT!

Välkomna på workshop för att sätta igång idéskapandet!
Vi är både stolta och glada över att Trelleborgs kommun tycker att Östra Torp Alliansföreningar är viktiga i utvecklingen av landsbygden och att vi får stå värdar för en träff inom En miljon ideér.

Du och alla andra är välkomna till Torpalängan den 22/3 kl 18–20 för att föra fram och diskutera idéer inom områden miljö och barns/ungas/äldres fritidsmöjligheter! Vi bjuder på kaffe och frukt.
Information gällande Coronaviruset
2020-03-11 23:05

Vi kommer i dagsläget fortsätta vår träningsverksamhet som vanligt, men följer myndigheternas, kommunens och Svenska Gymnastikförbundets rekommendationer och anpassar vår verksamhet efter deras beslut och riktlinjer. 


Viktigt: Om du känner dig sjuk eller uppvisar symptom på sjukdom, ber vi dig att stanna hemma.


Vi påminner om att det är viktigt att komma ihåg att allas situation är unik och att exempelvis sjukdomshistorik i familj eller närmsta omgivning kan påverka beslut. Det är alltid individens (vårdnadshavare för de under 18 år) egna beslut om medverkan eller inte. Gymnastikförbundet rekommenderar att var och en fattar sitt beslut utifrån faktisk kunskap.  


Vi återkommer med information här på webben och som mail-utskick om vi får anledning att ompröva våra beslut. Ta hand om varandra och använd sunt förnuft💚 


Styrelsen ÖTGF 

Information gällande Coronavirus COVID-19
2020-03-05 22:02
Med anledning av det rådande läget gällande Coronaviruset så vill Östra Torp Gymnastikförening kort informera hur vi förhåller oss till det. 

Vi följer Gymnastikförbundet och hänvisar till Folkhälsomyndigheten, UD och WHO. Gymnastikförbundet uppmanar till att följa dessa källor och påminner om att det är viktigt att komma ihåg att allas situation är unik och att exempelvis sjukdomshistorik i familj eller närmsta omgivning kan påverka beslut. Det är alltid individens (vårdnadshavare för de under 18 år) egna beslut om medverkan eller inte. Gymnastikförbundet rekommenderar att var och en fattar sitt beslut utifrån faktisk aktuell kunskap. Läs mer här på Gymnastikförbundets hemsida  där det finns vidare länkar.

Östra Torp GF uppmanar de av våra motionärer, gymnaster och  ledare som under den senaste tiden besökt dessa högriskområden att man stannar hemma om man har symtom/är sjuk. Annars, tänk på god handhygien och tvätta händerna ofta, hosta och nys i armvecket. 

I övrigt så fortsätter verksamheten som vanligt. 
Den 29/2 var det årsmöte för Östra Torp GF
2020-03-01 21:22

Årsmötet är föreningens högst beslutande organ och ett möte för alla medlemmar i föreningen. 

Här beslutar man om vilka personer som får förtroendeuppdrag i styrelsen, valberedningen och som revisorer.


Styrelsen består 2020 av:

Ordf Maria Hjern

V Ordf Stefan Borgshammar

Sekr Annika Karlberg

Kassör Anna Fransson

Ledamöter: Anette Gislander, Dennis Rasmusen Lindahl, Caroline Abraham

Suppleant: Per Kestola 

Revisor: Petra Espert

Valberedning: Magnus Hjern 


Vi hälsar nya styrelsemedlemmar varmt välkomna och ser framemot ett spännande år💚

Nyheter från våra grupper
Allmän information, 19/01 19:42 
Trupp Maxi (födda 2009-2010), 18/02 23:01 
Trupp Mini (födda 2010-2011), 18/02 23:00 
Lille Skutt (födda 2013-2014), 18/02 22:58 
 
VÅRA FÖRENINGSKLÄDER KÖPER VI HOS: