SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Östra Torp GF
Välkommen till Sveriges Sydligaste Idrottsförening
Vi har ett stort utbud av olika gruppträningspass, både för dig som vill komma igång och för dig som är lite mer erfaren. Vi erbjuder allt från HIIT till Seniorgympa och Yin-Yoga. Under fliken Motion hittar du passbeskrivningar och aktuella träningstider.

Vi har gymnastik från 4 år och uppåt och till oss är du välkommen oavsett ambitionsnivå. 

Hos oss kan man börja med Bamsegympa det år man fyller 4 år för att sedan fortsätta med barngymnastik och vidare med truppgymnastik. Mer information om våra grupper hittar du under fliken Barn och Trupp.


Vårterminen för våra gymnaster kör igång vecka 5. Den nya Bamsegruppen startar vecka 4, för att vi ska kunna ta emot alla nya barn på ett smittsäkert sätt och att det inte krockar med våra andra grupper. Information skickas via e-post till berörda föräldrar.


Info om våra gruppträningspass hittar ni under fliken Motion.


Vår verksamhet bedriver vi på och utanför Torpalängan, vårt klubbhus, och i Smyge Idrottshall. 


Kontakt

Vid frågor som rör träningen kontaktar ni i första hand gruppens ledare eller instruktör för passet.

Frågor om våra verksamheter, anmälan osv: 

ostratorpgf@gmail.com

Satsning på föreningslivet när Smygeskolans idrottshall byggs ut för truppgymnastik
2021-05-04 13:23

Vår dröm har blivit sann💚💚💚 Våra gymnaster får en specialhall och vi har fått vara delaktiga i projekteringen av den planerade tillbyggnaden. TACK Trelleborgs kommun för att ni satsar på gymnastiken!!
 
Genom att bygga ut Smygeskolans idrottshall skapar kommunen nya möjligheter för idrottsutövande barn och ungdomar. Kommunens gymnastikföreningar får bättre förutsättningar för träning samtidigt som fler aktiviteter kan få plats i hallen.

Nytt datum för årsmöte
2021-04-04 15:12

Vi hälsar alla våra medlemmar välkomna till årsmöte, lördagen den 17/4 kl 15:30 på Torpalängan och via Google Meet.

 
Anmäl er via mail ostratorpgf@gmail.com senast den 11/4. Ni kommer sen att få kod till mötet alternativt vara på plats (max 8 personer får fysiskt vara på plats).
 
Alla handlingar hittar ni här Årsmöteshandlingar
Det kommer även att finnas i pappersformat på årsmötet och kan skickas via mail mot begäran.
Uppskjutet årsmöte!
2021-03-11 18:31

Dagens planerade årsmöte skjuts upp, p g a oförutsedda omständigheter.  Styrelsen ber om ursäkt för detta och hoppas på förståelse. Ny tid kommer att meddelas så snart som möjligt. 

Vilken start vi haft på terminen!
2021-02-18 15:41

Härligt att se att så många trotsat väder och vind för att komma och träna med oss.


Vi gör bedömningen att rådande restriktioner kommer att gälla ett tag framöver och har därför tagit fram en anpassad lösning för första halvåret 2021.

Vill du fortsätta träna med oss under våren så kan du nu köpa ett Vårkort 2021, vilket gäller för perioden fram till och med maj. Därefter erbjuder vi ett Sommarkort för perioden juni-augusti.


Vårkortet kostar 500kr plus medlemsavgift för 2021 och du kan då träna obegränsat på alla våra pass. För att fortsätta kunna boka dig from den 1/3 behöver du aktivera ditt medlemskap och lösa Vårkortet senast den 5/3.


Vill du endast träna Spinning under våren, dvs. INTE kunna boka dig på våra Utepass, så löser du enbart medlemsavgift. För att fortsätta kunna boka dig from den 1/3 behöver du aktivera ditt medlemskap senast den 5/3.


Länk till Anmälan

Årsmöte 2021
2021-02-11 19:19
KALLELSE TILL ÅRSMÖTE 2021 i Östra Torp GF 
avseende verksamhetsåret 2020-01-01 - 2020-12-31 
 
DEN 11 MARS KL 19.30
 
Alla medlemmar hälsas välkomna. Mötet kommer att ske digitalt (via Google Meet) och fysiskt på Torpalängan
Anmäl er via mail ostratorpgf@gmail,com senast den 1/3. Ni kommer då att få kod till mötet alternativt vara på plats (max 8 personer får fysiskt vara på plats).
 
Alla handlingar hittar ni här: Årsmöteshandlingar
Det kommer även att finnas i pappersformat på årsmötet och kan skickas via mail mot begäran.
Nyheter från våra grupper
Allmän information, 19/01 19:42 
Trupp Svart (födda 2006 och äldre), 17/05 00:37 
 
VÅRA FÖRENINGSKLÄDER KÖPER VI HOS: