Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Östra Torp GF
Välkommen till Sveriges Sydligaste Idrottsförening
Vi har ett stort utbud av olika gruppträningspass, både för dig som vill komma igång och för dig som är lite mer erfaren. Vi erbjuder allt från HIIT till Seniorgympa och Yin-Yoga. Under fliken Motion hittar du passbeskrivningar och aktuella träningstider.

Vi har gymnastik från 4 år och uppåt och till oss är du välkommen oavsett ambitionsnivå. 

Hos oss kan man börja med Bamsegympa det år man fyller 4 år för att sedan fortsätta med barngymnastik och vidare med truppgymnastik. Mer information om våra grupper hittar du under fliken Barn och Trupp.


Höstterminen startar vecka 33-35 (se info under resp grupp)


Vår verksamhet bedriver vi på Torpalängan, vårt klubbhus, och i Smyge Idrottshall. 


Kontakt

Vid frågor som rör träningen kontaktar ni i första hand gruppens ledare eller instruktör för passet.

Frågor om våra verksamheter, anmälan osv: 

ostratorpgf@gmail.com

Sommarlov
2020-06-29 23:50

Sommar och sol - men vi i Östra Torp vilar inte! Planeringen inför hösten är redan i full gång och vår förhoppning är att all verksamhet ska kunna starta upp, med reservation för ändringar med hänsyn till direktiv/rekommendationer från myndigheter/förbund gällande rådande pandemi. 


Vi kommer att ha tydliga regler om vad som gäller för träning inomhus, information kommer att skickas ut via mail till alla som anmäler sig till höstens träning.


Aktiva gymnaster våren 2020 kommer att få ett meddelande via mail, med erbjudande om förtur till hösten. Ni anmäler enkelt ert barn via länk, KLICKA HÄR FÖR ANMÄLAN


Anmälan ligger öppen mellan den 1/7 och 10/8. Pga rådande omständigheter har vi tillfälligt tagit bort funktionen ”direkt kortbetalning” för gymnaster och en faktura kommer istället att skickas ut via mail efter att anmälan är gjord. Så ni behöver inte betala i samband med anmälan utan sista dag för betalning är den 31/8.


Aktiva motionärer våren 2020

Från den 17/8 kan man anmäla sig till våra grupptränings- och motionspass. Schema inför hösten kommer att läggas upp på hemsidan. 


Vi önskar er en härlig sommar😎

En miljon idéer
2020-06-05 00:49
Vi föreningar i Östra Torp Alliansförening vill bidra till ett hållbart samhälle och satsa på solceller, så att även kommande generationer barn, familjer och pensionärer får uppleva den gemenskap och glädje som finns i våra föreningar och på Torpalängan. 

Vårt förslag till En miljon idéer har blivit godkänt  TA CHANSEN att vara med och påverka. Hjälp oss att bevara Torpalängan! Alla medborgare får rösta – även barn under 18 år. KLICKA HÄR för att komma direkt till vårt förslag. Röstning pågår mellan den 1-14 juni 
Sommarträning Motion
2020-05-12 23:51
Den 16 maj öppnar vi upp för köp av Sommarkortet 2020. Kortet kostar 400 kr och du får då träna på alla våra utomhuspass mellan vecka 24-33. Gäller både medlemmar och icke medlemmar.

Har du Årskort 2020 så ingår Sommarträningen och det är bara att träna vidare😊

Vårterminens sista motionspass körs den 7/6 och den 17/8 öppnar vi upp för köp av höstens träningskort.

Har du löst träningskort för spinning våren 2020 så ingår Sommarspinning, se info och regler kring detta under MOTION-Gruppträning

Bokning till Sommarpassen görs via vårt bokningssystem. 
Nya sommarmedlemmar måste skapa konto, se info under MOTION-Boka Pass 


Om man endast vill träna enstaka pass så kostar det 40kr per pass, betalas med swish på plats innan passet kör igång. Vill ni nyttja detta alternativ så meddela oss via mail ostratorpgf@gmail.com

Anmälan till höstens träning, för barn, trupp och motion, kommer att läggas ut längre fram.
Köp en digital Majblomma
2020-04-27 23:50
Hjälp oss att hjälpa!

Majblomman är en ideell barnrättsorganisation och finns för att alla barn i Sverige ska kunna drömma stort och tro på sin framtid, oavsett ekonomiska förutsättningar.

Traditionellt sett brukar vi såhär års se fullt av barn utanför affärer som säljer majblommor. På grund av det rådande läget har man i år skjutit upp försäljningen till september. För att ändå kunna hjälpa barn i sommar har de istället gett bl a föreningar möjlighet till en digital insamling.

Vi har skapat en sida för Östra Torp Gymnastikförening KLICKA HÄR

Alla bidrag tackar vi för, stora som små 🤸🏻‍♂️ Klicka på  länken och swisha en liten slant.

Alla barn har lika värde men alla har inte samma förutsättningar💚
Viktig information!
2020-04-05 14:43

Mot bakgrund av de nya direktiv som kommit från FoHM och Gymnastikförbundet, så har styrelsen nu beslutat att ställa in all inomhusträning, i Smygehallen och på Torpalängan, under resterande del av terminen. Detta gäller barn, trupp, motion, spinning samt yoga och börjar gälla from måndag vecka 16.


Vi ställer även in vår årliga Våruppvisning i Smygehallen, som skulle gått av stapeln den 23-24 maj..


Det är ett mycket tråkigt och tungt beslut för oss att ta men vi som förening måste ta vårt ansvar för att förhindra smittspridning.


Vi får alla tänka om och försöka hitta nya sätt för att kunna fortsätta hålla kroppen och hjärtat igång, tillsammans eller hemma. Det finns mycket kul träning man kan göra tillsammans med sina barn, så låt fantasin flöda och se till att de inte bara sitter inne. 

Passen på Torpalängan flyttar ut och de ligger redan nu i bokningsappen. Vill ni inte träna med oss så ta härliga promenader i vårvädret. 

Ta hand om er, tvätta händerna, håll avstånd och tänk positivt 💚
/Styrelsen
Nyheter från våra grupper
Allmän information, 19/01 19:42 
Trupp Svart (födda 2004 och äldre), 17/05 00:37 
 
VÅRA FÖRENINGSKLÄDER KÖPER VI HOS: