SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Östra Torp GF
Välkommen till Sveriges Sydligaste Idrottsförening
Vi har ett stort utbud av olika gruppträningspass, både för dig som vill komma igång och för dig som är lite mer erfaren. Vi erbjuder allt från HIIT till Seniorgympa och Yin-Yoga. Under fliken Motion hittar du passbeskrivningar och aktuella träningstider.
 

Vi har gymnastik från 4 år och uppåt och till oss är du välkommen oavsett ambitionsnivå. 

Hos oss kan man börja med Bamsegympa det år man fyller 4 år för att sedan fortsätta med barngymnastik och vidare med truppgymnastik. Mer information om våra grupper hittar du under flikarna Barn och Trupp.

 

Vår verksamhet bedriver vi på och utanför Torpalängan, vårt klubbhus, och i Smyge Idrottshall. 

 

Kontakt

Vid frågor som rör träningen kontaktar ni i första hand gruppens ledare eller instruktör för passet.

Frågor om våra verksamheter, anmälan osv: 

ostratorpgf@gmail.com

ANMÄLAN TILL HÖSTEN HAR ÖPPNAT💚🤸🏻‍♂️
2021-07-10 22:53

Anmälan har öppnat för gymnaster som tränat med oss under våren 2021.

 

Klicka här - LÄNK TILL ANMÄLAN och säkra din plats i höst.

 

Vill du ställa ditt barn i kö - klicka på Ny medlem här på hemsidan. I mitten av aug öppnar vi, i mån av plats, upp för nya medlemmar.

Tack för en härlig termin
2021-06-10 11:26
Nu är den sköna sommaren här och vårterminen är slut. Vi vill tacka alla medlemmar för denna termin och hoppas att vi ses till hösten igen. Ett extra stort tack till er alla för att ni följt och respekterat de restriktioner som varit💚 Vi fortsätter att hålla i och hålla ut ett tag till och håller tummarna för att vi ska kunna starta upp all vår verksamhet som vanligt igen till hösten. 
 
Höstterminen startar vecka 32-35, håll koll här på hemsidan under resp grupp.
 
Vecka 22-34 kör vi Sommarpass för våra motionärer, se mer info under Motion-Gruppträning-Sommarträning.
 
Inför höstterminen (gäller Barn/Trupp)
  • Anmälan till höstterminen öppnar den 12/7. Alla gymnaster som vill fortsätta träna ska aktivera sin plats LÄNK TILL ANMÄLAN
  • Gymnaster som varit aktiva/tränat under vårterminen kommer att ha förtur till platserna i grupperna fram till den 8 augusti. Efter den 22 augusti släpper vi på nya medlemmar och ej aktiverade/anmälda medlemmar mister sin plats. Vet ni redan nu att ert barn inte vill/kan fortsätta till hösten så meddela er ledare. Detta underlättar vår planering då vi har många barn i kö.
  • Den 24-26 september åker vi på läger till Lingvallen med gymnaster födda 2012 och äldre. Se mer info under fliken Läger. LÄNK TILL ANMÄLAN 
Till sist vill vi passa på att önska er alla en härlig sommar🌞😎
Sommarträning
2021-05-28 21:33

Nu har vi öppnat upp för köp av Sommarkortet 2021. Kortet kostar 400 kr och du får då tillgång till alla våra pass under vecka 22-34 (uppehåll vecka 32). Priset gäller både medlemmar och icke medlemmar.

 

Vill du träna enstaka pass så kostar det 50 kr per pass (betalas via swish på plats, innan passet kör igång). 

 

Alla gruppträningspass körs utomhus och spinningpassen körs i stora salen på Torpalängan. 

 

Länk till köp av Sommarkort HITTAR DU HÄR

 

Sommarpassen ligger uppe i vårt bokningssystem. Medlemmar som tränat under våren bokar sig som vanligt och icke medlemmar skapar konto/inlogg till bokningssystem för att kunna boka sommarpass, se info under Motion-Gruppträning-Boka Pass här på hemsidan. 

 

VÄLKOMMEN TILL EN HÄRLIG SOMMAR MED OSS!

Satsning på föreningslivet när Smygeskolans idrottshall byggs ut för truppgymnastik
2021-05-04 13:23

Vår dröm har blivit sann💚💚💚 Våra gymnaster får en specialhall och vi har fått vara delaktiga i projekteringen av den planerade tillbyggnaden. TACK Trelleborgs kommun för att ni satsar på gymnastiken!!
 
Genom att bygga ut Smygeskolans idrottshall skapar kommunen nya möjligheter för idrottsutövande barn och ungdomar. Kommunens gymnastikföreningar får bättre förutsättningar för träning samtidigt som fler aktiviteter kan få plats i hallen.

Nytt datum för årsmöte
2021-04-04 15:12

Vi hälsar alla våra medlemmar välkomna till årsmöte, lördagen den 17/4 kl 15:30 på Torpalängan och via Google Meet.

 
Anmäl er via mail ostratorpgf@gmail.com senast den 11/4. Ni kommer sen att få kod till mötet alternativt vara på plats (max 8 personer får fysiskt vara på plats).
 
Alla handlingar hittar ni här Årsmöteshandlingar
Det kommer även att finnas i pappersformat på årsmötet och kan skickas via mail mot begäran.
Nyheter från våra grupper
Allmän information, 19/01 19:42 
Trupp Svart (födda 2006 och äldre), 17/05 00:37 
 
VÅRA FÖRENINGSKLÄDER KÖPER VI HOS: