SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Östra Torp GF
Läger
Läger
Pga rådande omständigheter så ställdes läger 2020 in.
 
Vi hoppas kunna åka på läger igen 2021 - Lingvallen är bokad 24-26 sept 2021.

OBS att nedan avgifter kan komma att justeras.


Att åka på läger är ett utmärkt tillfälle att få umgås med kompisarna från gymnastiken, lära känna ledare och gymnaster från de andra grupperna och framför allt få gympa en hel helg!

Detta är ett läger där gymnastiken är i fokus och vi tränar hela lördagen, från kl 9 till kl 17, samt på söndagen från kl 9 fram till lunch. Alla ledare ansvarar för sin grupp. Gymnasten ska kunna vara ifrån sina föräldrar en hel helg och då detta är ett träningsläger förutsätts att man vill träna gympa en hel helg samt att man orkar med kvällsaktiviteter.

Om ert barn vill åka hem måste ni föräldrar vara tillgängliga under hela helgen för att kunna hämta. Detta gäller också om barnet inte klarar av att följa de regler vi sätter upp eller om det visar sig att barnet inte vill träna. En förutsättning för att orka träna hela helgen är att ert barn äter ordentligt. Prata gärna om detta hemma innan ni gör anmälan. Om man inte är säker på att klara det så är det bättre att vänta ett år. Lingvallen finns kvar!


Det finns tre alternativ: 
Läger med två övernattningar (fre-sönd)
Läger med en övernattning (lörd-sönd) 
Dagläger lördag kl 9-17 (det är endast gymnaster i Trupp Röd/Grön som kan välja detta alternativ).

Kostnaden för läger fred-sönd är 1350 kr. 
Föreningen ordnar och bekostar busstransport till och från läger. Kost och logi fre-sönd ingår.

Kostnad för läger lörd-sönd är 950 kr.
Gymnast ordnar egen transport upp och åker med våra bussar hem. Kost och logi lörd-sönd ingår (ej frukost lörd). 

Kostnad för Dagläger är 400 kr.
Gymnaster i Trupp Röd/Grön har möjlighet att välja dagläger, där lunch och fika fm och em ingår. 
Transport ordnas ej av förening, ni lämnar och hämtar ert barn.


Sista dag för anmälan är den 23 augusti och sista dag för betalning är den 30 augusti. Anmälan är bindande och lägeravgift återbetalas ej. Obs att det finns begränsat antal platser så anmälan kan stänga tidigare. Ingen efteranmälan kan göras. Lite Lingvallen-fakta:

Lingvallen är uppkallad efter författaren Per Henrik Ling (1776-1839) som brukar kallas för den svenska gymnastikens fader.

Lingvallen invigdes den 26 juli 1942. Anläggningen har idag över 200 sängplatser, matsal för 80 gäster, två stora idrottshallar och stora grönytor med egen fotbollsplan. Tyngdpunkten ligger på gymnastik, men även exempelvis fotbollsklubbar hyr in sig för försäsongsläger.

När jag var yngre och aktiv gymnast var läger på Lingvallen höjdpunkten på året. Anläggningen vid Skälderviken med sina gulmålade trästugor i lummig grönska ser fortfarande ut som hämtade ur en journalfilm från 40-talet, vilket känns väldigt tryggt. Dock slipper gymnasterna idag att samlas tidigt på morgonen vid flaggan och sjunga, ingen ”hesa Fredrik” tjuter över Lingvallen när det är matdags. Men jag är övertygad om att barn idag har lika kul på Lingvallen som jag hade!

Vid pennan

Maria Hjern

Ordf 


Klicka HÄR så kan du läsa mer om Lingvallen på deras egen hemsida.


Sommarläger

Du vet väl att man kan åka till Lingvallen på sommaren? Gymnastikförbundet Syd anordnar varje sommar "läger utan egna ledare". Du får då lära känna, bo ihop och träna med gymnaster från andra föreningar. På Lingvallen finns det tränare som kommer att anpassa träningen efter dig och göra lägret roligt med många olika aktiviteter. Lägren varierar mellan 4-5 dagar. Du ska kunna klara dig själv, utan mamma eller pappa, samt ha träningslicens för trampett. Varje gymnast ansvarar själv för att licens finns, du behöver inte visa upp något papper.


Anmälan till läger och betalning sker direkt till Gymnastikförbundet Syd. För mer info se www.gymnastik.se/syd under "Anmälan Utbildning/Läger"

 
VÅRA FÖRENINGSKLÄDER KÖPER VI HOS: