SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Östra Torp GF
Bra träning nära dig

Vi är en Gymmix-förening och hos oss hittar du ett varierat gruppträningsutbud och en välkomnande miljö. Tillsammans verkar vi för god hälsa och välbefinnande genom rörelse, träning och gemenskap. 


Gymmix är Gymnastikförbundets varumärke inom gruppträning och motion för vuxna.

Vi bedriver vår gruppträning och yoga på Torpalängan och vår Seniorgympa i Smygehallen. 

Pga rådande restriktioner kör vi Gruppträningspass utomhus, för mer info om passen se Gruppträning-Träningsschema. Alla inomhuspass i Smygehallen är tillsvidare inställda. 
Spinning körs med begränsat antal platser i stora salen på Torpalängan.

Vi har ett stort utbud av olika gruppträningspass, både för dig som vill komma igång och för dig som är lite mer erfaren. Vi erbjuder allt från HIIT till Seniorgympa och Yin-Yoga. Under fliken Gruppträning, Senior och YinYoga hittar du passbeskrivningar och aktuella träningstider.


Vill du börja träna hos oss? Anmälningslänk hittar du i menyn ovan, under resp rubrik. Vi har något för alla åldrar.


För att träna på våra gruppträningspass måste man ha fyllt minst 15 år (13 år i mån av plats och i föräldrars sällskap) och på spinning måste man vara minst 150 cm lång. 


Kontakt

Vid frågor som rör träningen kontaktar ni i första hand våra instruktörer och ledare. 

Frågor om våra verksamheter, anmälan osv: 

ostratorpgf@gmail.com


Försäkringar

Vi ser till att alla motionärer har den försäkran som behövs för träning, under förutsättning att betalning gjorts. 

Det finns följande olycksfallsförsäkringar motionärer:Inför varje termin öppnas anmälningslänk där medlemmar som redan är aktiva har företräde. Betalning sker direkt med kort. I tränings- medlemsavgiften ingår försäkring. Vid problem att betala med kort så kontaktar ni oss innan anmälan så skickar vi faktura.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
VÅRA FÖRENINGSKLÄDER KÖPER VI HOS: