SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Östra Torp GF

Uthyrning Torpalängan

Festlokalen
I sköna Smygehamn ligger Torpalängan, som ägs och drivs av Östra Torp Alliansförening. Vi har strävat efter att skapa ett allaktivitetshus där alla skall kunna känna sig hemma. Med det utmärkta läget i sydligaste Sverige är det här våren och sommaren börjar.

Vi kan erbjuda uthyrning till både liten och stor fest, träningsläger eller för att samla släkt och vänner för dop, student eller bröllop.

Festlokalen rymmer upp till 80 sittande gäster. Alldeles bredvid ligger ett TV rum med soffa och sittplatser. 

I köket finns det stekbord, två kylar, mikrovågsugn, spis, två ugnar, en stor diskmaskin och en vanlig hushållsdiskmaskin samt tallrikar, bestick och glas.

 

Det finns övernattningsmöjligheter med 28 sovplatser och i källaren finns duschar, omklädningsrum och bastu. Bordtennisbord finnes. Vi erbjuder gratis wi-fi. Stor parkering utanför Torpalängan. 

 

Tillgång till fotbollsplaner (bokas genom fritidsförvaltningen tel. 0410-733855), boulebana (bokas via Östra Torp Bouleförening) och Trupphall (bokas via fritidsförvaltningen Jessica.Oesterman@trelleborg.se)

 

Minst 20 högklassiga golfbanor inom en radie av 10 mil.

 
På Östra Torp Alliansföreningens hemsida hittar du mer info och bilder
 
Våra sponsorer
VÅRA FÖRENINGSKLÄDER KÖPER VI HOS:
SWISH Nr: 123 092 08 43
Gräsroten